Våre tjenester

tjenesterVi har en bred kompetanse innen applikasjons- og spillutvikling for mobile plattformer. Vi bruker vår kompetanse til å lage våre egne apps for salg, og tilbyr også bedrifter og organisasjoner muligheten til å nå nye målgrupper gjennom tilpassede apps.

Skreddersydde spill apper

Det er nesten ingen restriksjoner for spillapps. Det er bare kundens fantasi som setter grenser. De siste to årene har vi jobbet med flere av Norges største selskaper, for å skape spennende og morsomme spill for reklameformål.

En spillapp er en helt annen markedsføringskanal enn bannerannonsering på internett, TV-reklame, radioreklame eller trykt reklame. Med en spillapp kan et selskap nærme seg en potensiell forbruker på en helt ny måte. Det vil være en «inkluderende» kommunikasjon i stedet for én-veis kommunikasjon. Denne måten å tilnærme seg forbrukeren på er mye mer givende for forbrukerne, og en fornøyd forbruker er en lojal forbruker.

Noen eksempler på spillapper, som vi har opprettet for selskaper i Norge er Twisted, som var reklame for en ny variant av godteri, Bollera, som vi opprettet for et fotballag, og Mega MC, som ble lansert på bred front for auksjonsnettstedet med samme navn.

Skreddersydde nytteapper

Nytteapper skiller seg vesentlig fra spillapper. En spillapp vil gi underholdning, samtidig som den gir en bedre forståelse og bevissthet om merkevaren. En nytteapp må gi en faktisk fordel. Av denne grunn er det naturlig at både tilbud og etterspørsel er lavere for nytteapper.

En nytteapp kan innebære at en forbruker skal kunne få den nåværende balansen på en bestemt konto direkte på mobilen. Det kan også bety å forenkle e-handel og m-handel. En nytteapp må være veldig sikker og enkel å bruke. Det bør også være en viss økonomisk verdi for forbrukeren, så snart forbrukeren laster ned applikasjonen.

Vi har laget en rekke nytteapper gjennom årene. De fleste er rettet mot forbrukere som har behov for å forenkle sin økonomi eller trenger å gjøre innkjøp via mobil.

Hvis du er interessert i en samtale om hva vi kan gjøre for deg, ring eller skriv til oss og vi vil sette opp en time. Helt uforpliktende selvfølgelig.