Våre spill og applikasjoner

mushroom mashVår portefølje av mobilspill og applikasjoner (apper) for iPhone og Android omfatter i dag 14 produkter. I tillegg til denne porteføljen har vi også utviklet dusinvis av tilpassede programmer og spill for reklamekampanjer for ulike bedrifter og organisasjoner.

Det er våre spill som vi best kjent for. Til sammen har våre åtte spill blitt lastet ned over 50 millioner ganger. Fem av spillene er laget for iPhone, to for Android og en for begge plattformer. Våre mest populære spill er Mushroom Mash og Sewer Builder och Mega Car Crashes.

Mushroom Mash

Trenden med “trykk-spill”, som startet en gang tidlig i 2010 fortsetter å være relevant i aller høyeste grad, og den utviklingen har vi fortsatt med på når vi laget Mushroom Mash. Dette spillet ble utviklet i løpet av våren 2012 og ble lansert på Apples App Store og Googles Play 4. september 2012. Allerede i den første uken ble spillet lastet ned 500 000 ganger av spillere fra hele verden. I sin grunnleggende form er spillet helt gratis å spille. Men det er mulighet til å kjøpe virtuelle mynter som kan brukes til å kjøpe power-ups og andre bonuser.

Spillereglene i Mushroom Mash er enkel. Det er et “trykk-spill” hvor spilleren må flytte sopper over til kurver. Spillefeltet består av et bilde av en skog der det viser seg sopper blant steiner og trær. Målet er å samle så mange poeng som mulig innen ett minutt ved å flytte den rette soppen til den rette kurven.

Sewer Builder

Puslespill spill vil alltid være populære når det kommer til spillapper for mobiltelefoner. Det har mye å gjøre med den lille skjermen. Det er store actionspill i form av mobilspill, men de tekniske begrensningene er en ganske stor hindring.

Vi på Mobilspill fokuserer mesteparten av vår kreativitet til å bygge pent utformet puslespill, som gir en veldig god spillglede. Sewer Builder er vårt flaggskip i denne kategorien. Som navnet tilsier handler spillet om å bygge kloakker. Spillefeltet består av et rom i 3D. Spillerens oppgave er over tid bygge en så lang kloakk som mulig med de brikkene som vises nederst på skjermen. Selv om også dette spillet er gratis, er det mulighet for “in-app purchases”.