Kontakt

Ring oss, skriv til oss eller besøk oss på Twitter. Ta kontakt – vi elsker å møte nye mennesker, enten det er nye potensielle ansatte, kunder, partnere og til og med konkurrenter. Eller hvorfor ikke komme til vårt kontor for en prat og en kopp kaffe? Våre nyinnkjøpte kaffemaskin av beste italienske merke er alltid klar til å servere en kopp rykende varm espresso.

Her er våre kontaktkanaler:

Telefon: 35 39 28 28 (de to siste sifrene er internnummer)
E-post: info@mobil-spill.no
Twitter: @mobilapper

For de fleste spørsmål er administrerende direktør Tor Arne Turesen rett mann å snakke med. Han har internnummer 29 og e-post torarne@mobil-spill.no. Tor Arne mottar kontaktene på nye kunder, partnere, salg og sponsing. For alle andre spørsmål, kan resepsjonist Beate Seeberg stå til tjeneste på en utmerket måte. Du kommer i kontakt med Beate via internnummer 28 eller e-post beate@mobil-spill.no.

Besøksadresse:

Ryenbergvegen 45, Oslo
Vårt kontor ligger i Gamle Oslo, Ryenbergvegen. Den enkleste måten å komme til kontoret vårt er å følge E18 fra Oslo sentrum til Gamle Oslo og velge riksvei 190 mot Ryen. Deretter følger du skiltene til Konows Gate. Det er noen veikryss først, og deretter vil du være på Konows Gate. Ryenbergvegen er den første parallellgata til Konows Gate. Nummer 45 finner du der Ryenbergvegen møter Valhallveien. Vi har gratis parkering ved kontoret. Vi har også et kontor i Oslo sentrum der vi har mulighet til å bestille konferanserom.

Kontaktskjema

Navn

E-post

Melding